• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77
scicon aerocomfort 3.0 road

Fietskoffer huren voor een racefiets. Welke is geschikt?

Racefiets mee in het vliegtuig

Als je een racefiets meeneemt in het vliegtuig wil je natuurlijk dat deze goed beschermt is. Sportrental verhuurt hiervoor verschillende fietskoffers. Deze zorgen ervoor dat je geliefde racefiets veilig mee kan in het vliegtuig. De fietskoffers zijn hiervoor speciaal gemaakt en worden geleverd met handig stappenplan voor het inpakken!

Scicon fietskoffer

De Scicon Aerocomfort fietskoffer is de meest populaire fietskoffer om een racefiets mee te nemen op reis. Bij deze fietskoffer hoeven namelijk alleen de wielen eruit gehaald te worden! Waar je bij andere fietskoffers het stuur, zadel, pedalen en vaak ook de derailleur moet demonteren is dat bij deze fietskoffer dus niet nodig. Perfect dus voor de minder ervaren sleutelaar. De Scicon fietskoffer bespaard je niet alleen een hoop tijd. Ook de instellingen van je racefiets veranderen niet. Ideaal dus als je bijvoorbeeld een bikefit gehad hebt.

Hard-case fietskoffer

De hard-case fietskoffer beschermt het allerbeste je racefiets. Omdat de schalen van deze fietskoffer niet in kunnen deuken is je racefiets optimaal beschermt tegen bagage afhandelaars en transport in het vliegtuig. Bij de fietskoffer zit een handig stappenplan. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de fietskoffer het beste kan inpakken. De fietskoffer beschikt over handige wieltjes aan zowel de voor en achterzijde, waardoor je de fietskoffer niet hoeft te tillen. Als de racefiets erin zit kan je de  fietskoffer eventueel vullen met fietskleding en bijvoorbeeld een helm of fietsschoenen. Let hierbij wel op het maximale gewicht van de vliegtuigmaatschappij. De fietskoffer mag vaak tussen de 20 kg en 32 kg wegen.

Evoc fietskoffer

De Evoc Travel Bag is een echte alleskunner. In deze fietskoffer passen zowel racefietsen, tijdritfietsen als mountainbikes. Hij is licht van gewicht en vrij compact, waardoor die bijvoorbeeld makkelijk in de huurauto of taxi past. De racefiets wordt aan de binnenzijde vast gezet met straps en de wielen gaan in aparte zijvakken. Voor het inpakken wordt ook een stappenplan meegeleverd.