Blog Post

Tacx en Wahoo direct-drive trainers nu te huur

Nieuw in het verhuur assortiment van Sportrental. Fietstrainers van Tacx en Wahoo.

Vanwege het succes van de fietstrainers bij MH Verhuur zijn de fietstrainers van de merken Tacx en Wahoo nu ook beschikbaar via Sportrental. Deze direct-drive trainers zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Vanwege de komst van software als Zwift is indoor trainen een stuk leuker en uitdagender als voorheen.

Hoe gaat het huren/kopen in zijn werk?

Een Tacx of Wahoo trainer huren kan per maand. Als je besluit om de trainer na de huurperiode te kopen wordt de eerste maand huur als korting gegeven op de aanschafprijs. Dit zijn dezelfde aanschafprijzen als elders! Met als grote voordeel dat de trainer voor een langere tijd kan worden uitgeprobeerd. Mocht je na afloop van de huurperiode de trainer toch liever willen retourneren is dat geen probleem. Met het retourlabel stuur je de trainer weer gratis terug naar onze opslag vanaf een Post NL locatie.

Diverse direct-drive trainers en accessoires beschikbaar

Bij Sportrental kunnen verschillende fietstrainers gehuurd worden. De populairste fietstrainers van dit moment zijn de smart trainers van Tacx en Wahoo.

Eén van de populairste trainers is de Tacx Flux. Dit is een betaalbare fietstrainer van het topmerk Tacx. Ga je voor het topmodel van de Tacx? Ook de Tacx Neo is te huur bij Sportrental. En last but not least de fietstrainers van Wahoo zoals de Wahoo Kickr Core inclusief accessoires zoals de Wahoo Kickr Climb zijn ook te huur bij Sportrental.

Vragen over een Tacx of Wahoo trainer huren? Neem gerust contact op! Wij helpen je graag.