Blog Post

GoPro Fusion Huren bij Sportrental

GoPro Fusion

Heb je tijdelijk een 360 graden camera nodig of heb je er altijd al één willen uitproberen? Dat kan nu voor een fractie van de nieuwprijs bij Sportrental! Wij verhuren de nieuwste GoPro Fusion 360 graden camera.

De GoPro Fusion legt zijn omgeving vast alsof je met zes GoPro’s tegelijk aan het filmen bent. De camera filmt in 5.2K met 30 fps en 3K met 60 fps, waardoor slowmotion beelden haarscherp blijven. De twee lenzen op de GoPro Fusion filmen in 360 graden, waardoor je geen shot meer mist.

360 graden camera

De GoPro Fusion is waterdicht tot 5 meter diepte en ondersteund stembediening. Erg handig dus als je geen handen vrij hebt om de GoPro Fusion te bedienen. Door de ingebouwde beeldstabilisatie worden trillingen weg gefilterd voor een haarscherp beeld.

Overcapture

Doordat de GoPro in 360 graden opneemt kan je later de zogeheten Overcapture functie gebruiken. Zie hieronder de video over werking hiervan.

 GoPro 360 graden camera

Het monteren van het opgenomen beeldmateriaal kan gratis in het programma ‘Fusion Studio. Dit programma is gratis te downloaden op de website van GoPro via deze link.

Reserveer hier eenvoudig de GoPro Fusion bij Sportrental

 

Related Posts

gopro-hero-huren
Nieuw bij Sportrental: GoPro Hero 7 Black Huren

De nieuwe GoPro Hero 7 Black! Het nieuwste topmodel van GoPro is nu te huur