Blog Post

Nieuw bij Sportrental: GoPro Hero 7 Black Huren

De nieuwe GoPro Hero 7 Black!

Het nieuwste topmodel van GoPro is nu te huur bij Sportrental. De GoPro Hero 7 Black kan opnames maken in zowel 4K60 als 1080p240 waardoor de beelden haarscherp worden. Met de HyperSmooth beeldstabilisatie zijn schokken en trillingen tot de verleden tijd. De Hero 7 voorspelt je bewegingen en corrigeert hierop de camerabeweging. Daarnaast kunnen er ook timelapse-video’s, en slowmotion video’s gemaakt worden.

Bediening GoPro Hero 7

De GoPro Hero 7 Black is eenvoudig te bedienen met het touchscreen en de twee fysieke knoppen. Zelfs als je handen even druk zijn kan je de GoPro bedienen. Met stemcommando’s kan je opdrachten geven aan de GoPro om bijvoorbeeld te beginnen met filmen of een foto te nemen. De GoPro verstaat 16 verschillende commando’s zoals: ”GoPro, start recording” of ”GoPro, take a photo”. Daarnaast beschikt de GoPro over gezichts-, glimlach- en scèneherkenning. Zo kan je nog eenvoudiger filmen.

Robuust & waterbestendig

De GoPro Hero 7 kan je zonder zorgen huren om mee te nemen tijdens bijvoorbeeld wintersportvakantie of tijdens het watersporten. De GoPro kan namelijk tegen een stootje en is tot 10 meter waterdicht. Hierdoor kan je onderwaterbeelden maken zonder dat je daarbij een speciale behuizing nodig hebt.

Accuduur GoPro Hero 7 Black

De accuduur van de GoPro is grotendeels afhankelijk van de instellingen tijdens het filmen. Tijdens bijvoorbeeld het 4K60 filmen gaat de GoPro 70 minuten mee, terwijl bij 720p60 de GoPro wel 110 minuten meegaat. Om ervoor te zorgen dat je niet met een lege accu komt te zitten kan je ervoor kiezen om een tweede accu bij te huren.

Accessoires GoPro

Bij Sportrental verhuren we originele GoPro accessoires, zodat je de mooiste shots kan opnemen op de manier die het beste bij jou past. Zo verhuren we bijvoorbeeld de GoPro Handler voor watersporten, GoPro Suction Cup voor autobevestiging en nog veel meer! Staat jou gewenste accessoires er niet tussen? Laat het aan ons weten weten! Dan kijken we wat we hieraan kunnen doen.

Huur hier de GoPro Hero 7 Black

gopro-huren

 

 

Related Posts

gopro-fusion-huren
GoPro Fusion Huren bij Sportrental

GoPro Fusion Heb je tijdelijk een 360 graden camera nodig of heb je er altijd