• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77
tacx neo bike huren

”New product” Tacx Neo Bike Huren

Nieuw in de verhuur bij Sportrental. De meest populaire smartbike van dit moment. Huur de Tacx Neo Bike T8000 eenvoudig per maand bij Sportrental. De Neo Bike kan zowel worden afgehaald als worden bezorgd op locatie.

Eigenschappen Tacx Neo Bike T8000

De Tacx Neo Bike beschikt over functies als dynamische inertie, road en gear feel en virtual shifting. Hierdoor kan je zo realistisch mogelijk binnen trainen op bijvoorbeeld Zwift of Tacx trainer software.

De dynamische inertie zorgt in plaats van een vliegwiel voor de beste fiets ervaring. Met de road en gear feel technologie kunnen simulaties van trillingen in het wegdek worden nagebootst en het schakelen naar een andere versnelling. Erg gaaf is bijvoorbeeld om over kasseien te rijden, dit wordt dan volledig nagebootst. Met virtual shifting kan je virtueel schakelen naar een andere versnelling. Het verzet hiervoor is aanpasbaar.

Naast de unieke features is de Tacx Neo Bike volledig stil. Het maximale weerstandsvermogen is 2200 watt en het maximale hellingspercentage 25%. De geometrie van de Tacx Neo Bike is gelijkwaardig aan een racefiets of tijdritfiets en kan eenvoudig worden afgesteld.

Prijs Tacx Neo Bike Huren

De huurprijs van de Tacx Neo Bike bedraagt €280 per maand. Hiervoor ontvang je de compleet geïnstalleerde Tacx Neo Bike met pedalen naar keuze. Optioneel is er een iPad en Tacx trainermat bij te huren.

De Tacx Neo Bike kan zowel worden afgehaald als worden bezorgd op locatie. Als je kiest voor bezorgen ontvangen we graag vooraf het adres zodat er een prijsopgave overlegt kan worden.