• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77
scicon fietskoffer huren

Nieuw: Scicon Aerotech Fietskoffer Huren

Scicon hard-case fietskoffer huren

Nu te huur bij Sportrental. De Scicon Aerotech fietskoffer. Dit is de meest populaire hard-case fietskoffer op de markt en beschermt perfect je geliefde fiets tijdens het reizen met het vliegtuig of de trein. De Scicon Aerotech fietskoffer is geschikt voor racefietsen en tijdritfietsen. Het maakt verder niet uit of de fiets over steekassen of snelspanners beschikt. Beide systemen passen namelijk in deze fietskoffer!

Scicon Aerotech X

De Scicon Aerotech fietskoffer is gemaakt van een speciaal soort ABS plastic wat de beste bescherming biedt, maar het gewicht toch laag houdt op slechts 11kg. Hierdoor kan er naast de fiets bijvoorbeeld fietskleding in de fietskoffer worden meegenomen. Let hierbij wel op het maximale gewicht van de vliegtuigmaatschappij.

De fietskoffer beschikt over een inwendig systeem met straps om de fiets in te plaatsen. Hierdoor blijft de fiets op de juiste plek in de fietskoffer en kan het ook beter schokken opvangen door de bewegingsvrijheid die de fiets nog heeft. Met de speciale TSA sloten kan de fietskoffer op slot worden gedaan. Mocht de luchthaven security de fietskoffer willen controleren kunnen deze zonder schade geopend worden.

Fietskoffer huren

Sportrental heeft voor zowel racefietsen, tijdritfietsen als mountainbikes het grootste assortiment fietskoffers te huur. Alle fietskoffers zijn speciaal gemaakt voor het vliegtuig en bieden goede bescherming. Het voordeel van de bijvoorbeeld de Scicon Aerocomfort fietskoffer is dat alleen de wielen eruit hoeven. De rest van de racefiets kan in zijn geheel de fietskoffer in. Voor mountainbikes worden veelal de Evoc fietskoffers gebruikt.

De nieuwprijs van de Scicon Aerotech fietskoffer bedraagt €799. Bij Sportrental is deze fietskoffer te huur vanaf €90!

Heb je advies nodig over fietskoffers? Mail dan gerust naar info@sportrental.nl of bel Melvin op  085 1305477.

Reserveer hier de Scicon Aerotech fietskoffer