• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77

Fietstrainer huren

Als één van de weinige aanbieders in Nederland en België kunnen er bij Sportrental direct-drive trainers per maand gehuurd worden van de merken Tacx en Wahoo. Uniek is dat deze online gereserveerd kunnen worden en wij deze met Post NL of Bpost versturen.

Hierdoor bieden we je de mogelijkheid om een indoor trainer van Tacx of Wahoo voor een langere periode uit te proberen. Met het retourlabel kan de trainer gratis retour worden gestuurd naar onze locatie in Arkel (nabij Gorinchem).

Tacx trainer huren

Bij Sportrental bieden we verschillende direct-drive trainers van Tacx te huur aan. Deze trainers zijn de laatste jaren enorm populair geworden. Met de komst van software als Zwift is indoor trainen een stuk uitdagender geworden als voorheen.

De populairste trainers van Tacx zoals de Tacx Flux en de Tacx Neo kunnen bij Sportrental gehuurd worden. De Tacx Flux is de betaalbare smart trainer van Tacx. Ga je voor het topmodel? Kies dan voor de Tacx Neo. Deze trainer heeft een aantal unieke functies zoals ‘road feel’ en ‘pedaal analyse’.

Wahoo trainer huren

Wahoo trainers zijn de laatste jaren enorm in opkomst gekomen. Met de sponsoring van vele professionele wielerteams zijn de smart-trainers van Wahoo enorm populair geworden.

Bij Sportrental onder andere de Wahoo Kickr Core gehuurd worden. Deze toptrainer van Wahoo te uit te breiden met zowel de Wahoo Kickr Climb als de Wahoo Kickr Headwind voor de ultieme indoor fiets ervaring.

Vragen over het huren van een direct-drive trainer? Neem gerust contact op! Wij weten je er alles over te vertellen.