• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77
Surf Travelbags huren

Uitbreiding Mystic Travelbags

Vanwege de grote vraag zijn er vanaf heden nieuwe Mystic travelbags toegevoegd om te huren via Sportrental. Er zijn travelbags te huur voor kitesurf sets met twintip boards of waveboards en travelbags voor golfsurfboards. Enkel de topmodellen travelbags van Mystic worden verhuurd.

Sportrental verhuurt al sinds 2018 travelbags die rechtstreeks worden verzonden inclusief retourlabel voor het terug sturen. Dit concept is regelmatig gekopieerd, maar nooit geévenaard!

Mystic Twintip Travelbag

Voor het meenemen van kitesets met twintip boards kan bij Sportrental de Mystic Elevate Square travelbag worden gehuurd. Deze travelbag kenmerkt zich door zijn lage gewicht en grote volume. In deze travelbag past al je gear.

Mystic Directional Travelbag

Speciaal voor het meenemen van directional kiteboards wordt de Mystic Surf Pro verhuurd. Deze kite travelbag heeft extra dikke padding om je waveboard te beschermen tijdens de reis. Deze travelbag wordt verhuurt in maat 6,0”, waardoor die geschikt is voor bijna alle directionals en voldoende plek heeft voor de kites, harnas, bars en overige spullen.

Mystic Surfboard Travelbag

Voor de beste bescherming van je golfsurfboard tijdens het reizen wordt de Mystic Saga Surf boardbag verhuurd. In de Saga boardbags passen tot 2 surfboards en is voorzien van extra dikke padding met een speciale cordura buitenzijde. De afmetingen van de Mystic Saga boardbag die verhuurd wordt is 6,3” 199 cm, 60 cm, 16,5 cm. Met de zij straps kan de travelbag kleiner of groter worden gemaakt.