Blog Post

Welke fietskoffer huren voor tijdritfiets of triatlonfiets?

Een groot aantal van de fietskoffers die bij Sportrental gehuurd worden zijn voor tijdritfietsen. Deze worden vaak meegenomen in het vliegtuig naar een Ironman, triatlon of ander fietsevenement. Voor een tijdritfiets heb je verschillende fietskoffers die daarvoor geschikt zijn. Alle fietskoffer zijn speciaal gemaakt om je geliefde tijdritfiets veilig in mee te nemen.

Scicon fietskoffer

Niet voor niets is de Scicon fietskoffer zeer geliefd in het profpeloton. De fietskoffer van Scicon is uitstekend geschikt om een tijdritfiets of normale racefiets in mee te nemen. Het grote voordeel van deze fietskoffer is dat alleen de wielen uit de triatlonfiets moeten. Bij grotere tijdritfietsen dienen ook de shifters te worden weggehaald of eventueel het stuur naar beneden te worden afgesteld. Het zadel, derailleur en de pedalen kunnen gewoon blijven zitten!

Evoc fietskoffer 

De Evoc fietskoffer is geschikt voor zowel tijdritfietsen, racefietsen als mountainbike’s. Door het handige stappenplan die wordt meegeleverd is het inpakken eenvoudig. Door het lage gewicht van de Evoc fietskoffer heb je vaak nog over voor andere spullen zoals fietskleding. Let hierbij wel op dat je niet over het gewicht van de vliegtuigmaatschappij heen gaat. De Evoc fietskoffer is volledig gevoerd en biedt erg goede bescherming voor je tijdritfiets. Aan de binnenzijde wordt de tijdritfiets vastgezet met de straps, waardoor die niet verschuift.

 

Heb je verder vragen over fietskoffers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag.

info@sportrental.nl
+31 (0) 622441082

Related Posts

Inpakken Scicon Aerocomfort fietskoffer

1: Haal de wielen uit de fiets (laat de banden leeglopen) 2: Plaats de fiets

Fiets mee in de trein

Voor het meenemen van je racefiets/mountainbike of tijdritfiets in de trein gelden specifieke regels

Sportrental wenst de Ironman Mallorca deelnemers succes!

Voor alle deelnemers die meedoen aan de 70.3 Ironman die 13 mei 2017 op

Hoe pak ik een Evoc Travel Bag fietskoffer in?

De Evoc travel bag fietskoffer is geschikt voor zowel racefietsen, mountainbikes als tijdritfietsen. Hieronder