• Verzending NL | BE
  • Ophalen in Arkel
  • Nieuwste producten
  • Scherpe prijzen
  • 085 130 54 77

Welke fietskoffer huren voor tijdritfiets of triathlonfiets?

Een groot aantal van de fietskoffers die bij Sportrental gehuurd worden zijn voor tijdritfietsen. Deze worden vaak meegenomen in het vliegtuig naar een Ironman, triatlon of ander fietsevenement. Voor een tijdritfiets heb je verschillende fietskoffers die daarvoor geschikt zijn. Alle fietskoffer zijn speciaal gemaakt om je geliefde tijdritfiets veilig in mee te nemen.

Scicon fietskoffer

Niet voor niets is de Scicon Aerocomfort 3.0 triathlon fietskoffer zeer geliefd in het profpeloton. De fietskoffer van Scicon is uitstekend geschikt om een tijdritfiets of normale racefiets in mee te nemen. Het grote voordeel van deze fietskoffer is dat alleen de wielen uit de triatlonfiets moeten. Het zadel, derailleur en de pedalen kunnen gewoon blijven zitten!

Evoc fietskoffer 

De Evoc fietskoffer is geschikt voor zowel tijdritfietsen, racefietsen als mountainbike’s. Door het handige stappenplan die wordt meegeleverd is het inpakken eenvoudig. Door het lage gewicht van de Evoc fietskoffer heb je vaak nog over voor andere spullen zoals fietskleding. Let hierbij wel op dat je niet over het gewicht van de vliegtuigmaatschappij heen gaat. De Evoc fietskoffer is volledig gevoerd en biedt erg goede bescherming voor je tijdritfiets. Aan de binnenzijde wordt de tijdritfiets vastgezet met de straps, waardoor die niet verschuift.

Heb je verder vragen over fietskoffers? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij helpen je graag.

info@sportrental.nl
+31 (0) 851305477